Select your language

Apakah i-LEARN Ace?

i-LEARN Ace (layari laman) adalah platform pengajaran dan pembelajaran hibrid yang boleh diakses bukan sahaja dalam talian tetapi juga luar talian dengan Mobile i-LEARN Ace Application (App). i-LEARN Ace boleh diakses di mana-mana, pada bila-bila masa, yang selaras dengan motonya “M-Learning Platform (Mobile Learning Platform)”.

 

Syarikat manakah yang membangun dan memasarkan i-LEARN Ace?

i-LEARN Ace dibangunkan oleh Sasbadi Online Sdn. Bhd. dan sedang dipasarkan oleh MindTech Education Sdn. Bhd.. Kedua-dua syarikat itu adalah milik Sasbadi Holdings Berhad. Sasbadi Online adalah pakar dalam kandungan pendidikan Malaysia dan juga dalam pembangunan platform digital.

 

Siapakah pengguna i-LEARN Ace’s?

Guru, pelajar dan ibu bapa mereka dari sekolah rendah, Sekolah Kebangsaan (SK), Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) dan sekolah menengah, Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK), bermula dari Tahun 4 hingga Tingkatan 5.

 

ID Log Masuk

Sila rujuk Kaunter Rujukan di mana-mana cawangan/wilayah Perpustakaan Negeri Sabah untuk mendapatkan butiran akaun log masuk penggunaan perkhidmatan ini. Terima kasih.

Ulasan Buku

Arkib

Pengarang Tempatan Kami

Mutiara Kata

"Kalau kamu hanya membaca buku yang dibaca semua orang, kamu hanya bisa berpikir sama seperti semua orang." - Haruki Murakami

Waktu Operasi Ibu Pejabat

Tutup Pada Cuti Umum, Kecuali Perpustakaan Tanjung Aru

088-214828, 231623 Faks: 088-270151
hq.ssl@sabah.gov.my
Jalan Tasik, Off Jalan Maktab Gaya, Locked Bag 2023, 88300 Luyang, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.